Förlåt

Hej!
Bloggen har legat nere under ett ganska bra tag nu, vilket dels beror på att jag inte har haft tid för den, jag har inte orkat och Muskot har blivit halt. Vilket är ganska segt.

Men i alla fall, Muskot har blivit halt och det har han varit i typ 2 veckor nu. Vi ska ringa ner till Slöinge (vetrinär) på måndag och höra. Båda mina tränare tycker nämligen att vi ska åka ner dit, eftersom vi inte har någon minsta aning om vad det kan vara. :( Han har fått flytta över till sin rasthage, och jag skrittar lite varannan dag och masserar honom.

Tävlingen i Styringe den 11 december gick ganska bra, i första klassen som va en Lb så fick jag 15 fel i grunden. 3 tidsfel om jag inte minns helt galet, ett stopp i kombinationen. Han gillar verkligen inte kombinationer. :o och så 2 ner. Nedslagen vet jag faktkiskt inte vad dom berodde på, han tyckte väl att det var jobbig attlyfta på benen kanske? inte vet ja. ^^ I andra klassen gick det bättre i alla fall, fick 4 fel i omhoppningen. Denna rundan hoppade han banne mig kombinationen utan probelm, busponi. Fick ett nedslag på ett räcke, som jag red alldeles för snävt på, så han fick med sig översta bommen i hopppet. Men han var grym ändå! :)♥

Alla mina julklappar jag har fått får ni se ikväll, för nu ska jag föna håret och göra mig iordning. Sen ner till stallet för att ta in älskling och sedan bär det iväg till mina kusiner. :)
puss.

Hoppträningen igår.

Hoppträningen igår gick jätte bra, går bara bättre och bättre med plutten. :)
Hoppade en övning med fyra hinder på medellinjen, först red vi serpetiner över dom med volter, sen slalom, så rakt det gick. Så det blev typ omhoppningsvängar. Muskot var jätte duktig. Hoppade en kombi i slutet på 1 m, stog bara imot lite första gången, sen hoppade han jätte fint. :)<3
Hoppade inte speciellt högt, men det behöver man inte göra varje gång. Bättre att hoppa ofta och lågt. :)



Övningarna vi gjorde, ni får stå ut med mina grymma paintskills..
Först gjorde vi övningen med hindrerna på medelinjen, sen hoppade vid kombinationen några gånger. :)

Kan tipsa er om övningen med hinderna på medellinjen. Den är jätte bra + att man kan rida den med bommar också. Avståndet mellan bommarna/hindrerna kan vara 4 eller 2 m. :)


Hemma från skolan.

Gick hem från skolan lite tidigare idag, vid ett.
Har ont i huvudet och det snurrar, det är inte så kul kan jag säga.
Ensam hemma också, mamma och pappa jobbar.

Hade planerat att träna gymkhana idag kanske, men vet inte hur det blir med det nu. För jag har en massa läxor, prov imorgon och på fredag = bläää, och det blir så himla sent med gymkhanan, brukar inte vara hemma förren vid tio. Så får se, annars åker jag nog dit tidigt, om en timme eller två. Och rider i snön nu när det är såå fint väder. :)


RSS 2.0